fbpx

Igiena corecta a fost din cele mai vechi timpuri si este si in prezent, cel mai bun mijloc de preventie impotriva infectarii indivizilor si a colectivitatilor.

Curata si spala interiorul autoturismului tau periodic si asigura-te in acest fel ca ii transporti pe cei dragi tie intr-un mediu steril din punct de vedere bacterian. Cand sa faci asta? Ieri! Acum! Maine! Oricand se poate si cat mai repede cu putinta. Dar nu face asta doar din cauza noului Coronavirus (COVID-19), ci fa-o periodic. Macar cu aceeasi cadenta cu care iti faci in casa curatenia de primavara.

Aminteste-ti cât timp petreci în masina zilnic si ia aminte ca, atunci când te urci în ea, dupa ce ai luat contact cu exteriorul, nici nu te descalti la intrare si nici nu te schimbi în halat sau pijamale. Ci transporti în interiorul autoturismului tau toate bacteriile pe care le-ai colectat pe drum. Iar daca timpul, spatiul sau logistica nu iti permite sa faci aceasta curatare, mergi la un centru specializat. Aminteste-ti ca tie si alor tai va va creste calitatea vietii.

Iar pana vei reusi sa ajungi intr-un centru specializat si sa faci asta, cu prima ocazie cu care te vei urca in masina, sterge temeinic cu o laveta cu microfibre si detergent urmatoarele:

  • volanul (pe toate zonele de contact)
  • manetele de semnalizare si cea de actiune a stergatoarelor
  • schimbatorul de viteze
  • manerele de deschidere ale portierelor

Daca ti-a fost de folos videoclipul, te rugam sa ne dai un like, un share si un subscribe. Multumim si ne revedem curand.

Si nu uitati ca in aceasta perioada sa evitati pe cat posibil spatiile aglomerate, sa va spalati mai des pe maini, iar in situatia in care ati luat contact cu o zona posibil contaminata, evitati sa mai apropiati mainile de ochi, nas sau gura.

CategorySfaturi
logo-footer

URMARESTE-NE PE: