Toata lumea stie ca rotile schimba drastic aspectul autoturismelor. Cine nu observa niste jante curate si stralucitoare si niste anvelope negre, cu aspect de nou?

Servicii oferite:

Detailing roti – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: demontarea rotilor, curatarea, decontaminarea, polisharea, degresarea si protejarea jantelor (atat pe exterior cat si pe interior) cu sealant polimeric dedicat (2 straturi), curatarea si hidratarea anvelopelor, montarea rotilor. Procesul de curatare, degresare si aplicare a protectiei este recomandat a se face o data la aproximativ 3 luni (fara demontarea rotilor).

Detailing roti premium – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: demontarea rotilor, curatarea, decontaminarea, polisharea, degresarea si protejarea jantelor (atat pe exterior cat si pe interior) si a micilor capace decorative cu protectie ceramica Gtechniq C5 Wheel Armour (2 straturi), curatarea si hidratarea anvelopelor, curatarea si gresarea prezoanelor, montarea rotilor. Acest proces este recomandat a se face o data la aproximativ 1 an sau 30.000 km.

Vezi preturile

Obtine cotatie