Toata lumea stie ca rotile schimba drastic aspectul autoturismelor. Cine nu observa niste jante curate si stralucitoare si niste anvelope negre, cu aspect de nou?

Servicii oferite:

Detailing roti – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: demontarea rotilor, curatarea, decontaminarea, polisharea, degresarea si protejarea jantelor (atat pe exterior cat si pe interior) cu sealant polimeric dedicat (3 straturi), curatarea, hidratarea cu dressing dedicat si protejarea cu gel dedicat a anvelopelor, montarea rotilor. Procesul curățare, degresare si aplicare a protectiei este recomandat a se face o data la aproximativ 3 luni (fara demontarea rotilor).

Detailing roti premium – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: demontarea rotilor, curatarea, decontaminarea, polisharea, degresarea si protejarea jantelor (atat pe exterior cat si pe interior) si a micilor capace decorative cu sealant ceramic Gyeon Q2 Rim, curatarea, hidratarea cu sealant polimeric si protejarea cu gel dedicat a anvelopelor, curatarea si gresarea prezoanelor, montarea rotilor. Acest proces este recomandat a se face o data la aproximativ 1 an sau 30.000 km.

Vezi preturile