Un habitaclu curat, frumos mirositor este foarte placut atat pentru sofer cat si pentru pasageri, dar mai mult decat atat este igienic si sanatos.

Curatare habitacluCuratare habitaclu – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: curatare interioara detaliata (se realizeaza prin aspirarea profunda a tapiteriei, dislocarea prafului din zonele greu accesibile), curatarea si uscarea (si hidratarea in cazul celei din piele) tapiteriei scaunelor, banchetei, fetelor de usi, curatarea plansei de bord, curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu, degresarea si curatarea geamurilor. Acest proces este recomandat a se face o data la 6-12 luni.

De ce am creat acest pachet?

Acest serviciu ii are in vedere pe aceia dintre voi care isi doresc ca si intre pachetele de detailing interior complet sa isi pastreze in interiorul masinii un ambient nu doar placut, ci foarte placut. Fiind un pachet subsidiar aceluia de detailing interior complet, acesta a fost construit in asa fel incat sa vina in ajutorul acelora care sunt nemultumiti de serviciile spalatoriilor clasice.

Pachetul de curatare habitaclu s-a nascut ca urmare a solicitarilor clientilor nostri care, nemultumiti fiind de serviciile spalatoriilor clasice, au ajuns sa se programeze chiar si la cateva luni distanta de la ultimul detailing interior, pentru un nou detailing interior complet, deoarece isi doresc in principiu, o tapiterie curata, ca de altfel si toate elementele interioare din plastic.

Diferentele dintre „curatare habitaclu” si „detailing interior complet”

Diferenta majora intre curatarea elementelor interioare (plastic, lemn, aluminiu) executata in cadrul detailing-ului interior complet si cea executata in cadrul serviciului de curatare habitaclu este ca in cazul celei din urma nu se folosesc pensulele, periile, sau pistolul cu aer sub presiune.

Vei observa, cu siguranta, ca lipsesc anumite proceduri din pachetul de curatare habitaclu, prin comparatie cu pachetul de detailing interior complet, insa, elementele absente au fost extrase cu un anumit scop si anume:

Plafonul, spre exemplu, este un element sensibil dupa cum bine stiti! Iar datorita sensibilitatii crescute, numarul de curatari la care va rezista este unul mai mic prin comparatie cu alte elemente. Si asta chiar si daca acesta va fi curatat corespunzator.

Serviciile precum curatarea mochetei si curatarea covoraselor am ales, de asemenea, sa le excludem intrucat acestea sunt practic singurele care se executa cu o atentie sporita de catre spalatorii auto la spalatoriile clasice.

Serviciul de curatare portbagaj a fost eliminat, de asemenea, intrucat in interiorul acestuia, se transporta de cele mai multe ori obiecte care nu cer o curatenie desavarsita a spatiului.

Desi centurile de siguranta se pot murdari si intre pachetele de detailing interior, am hotarat sa excludem si aceasta procedura din pricina complexitatii procedeului de curatare. De ce mai exact? Pentru ca riscam sa aruncam mizeria desprinsa de pe centurile de siguranta, pe alte elemente de interior.

Curatarea si hidratarea chederelor si polisharea si protejarea elementelor cromate sunt lucrari ce sunt suficiente in cazul in care se executa odata cu procesul de detailing interior.

Daca, totusi, doresti sa alegi si executarea acestor servicii, iti recomandam sa optezi pentru pachetul de detailing interior complet.

Acest pachet a fost conceput special pentru clientii nostrii si se adreseaza strict acestora. Ceea ce inseamna ca doar clientii care deja ne-au calcat pragul, il pot achizitiona. Exceptiile sunt foarte limitate.