Toata lumea stie ca rotile schimba drastic aspectul autoturismelor. Cine nu observa niste jante curate si stralucitoare si niste anvelope negre, cu aspect de nou?

Servicii oferite:

Detailing roti – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: demontare roti, curatare, decontaminare, polishare, degresare si protejare jante (atat pe exterior cat si pe interior) cu sealant polimeric dedicat (2 straturi), curatare si hidratare anvelope, montare roti. Procesul de curatare, degresare si aplicare a protectiei este recomandat a se face o data la aproximativ 3 luni (fara demontarea rotilor).

Detailing roti premium – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: demontare roti, curatare, decontaminare, polishare, degresare si protejare jante (atat pe exterior cat si pe interior) si a micilor capace decorative cu protectie ceramica Gtechniq C5 Wheel Armour (2 straturi), curatare si hidratare anvelope, curatare si gresare prezoane, montare roti. Acest proces este recomandat a se face o data la aproximativ 1 an sau 30.000 km.