Farurile clare sunt o necesitate, nu un moft! Acestea imbunatatesc atat vizibilitatea cat si aspectul masinii.

Servicii oferite:

Restaurare faruri – prin procesul de restaurare a farurilor se indeparteaza de pe suprafata exterioara a acestora lacul protector degradat si contaminat. Acest proces se face in minimum 5 pasi si este recomandat atunci cand farurile sunt mate sau zgariate.

Polish faruri – prin polisharea farurilor se indeparteaza de pe suprafata exterioara a acestura un strat subtire din lacul protector degradat. Acest proces se face in 2 pasi si este recomandat atunci cand farurile incep sa se matuiasca sau ca alternativa mai ieftina (dar si cu rezultate putin mai slabe) decat restaurarea farurilor.

Decontaminare faruri – decontaminarea cu argila a suprafetei exterioare a farurilor ajuta la desprinderea contaminantilor de pe suprafata lacului protector. Acest proces este recomandat inainte de aplicarea oricarei protectii, daca lacul este in stare buna.

Aplicare sealant de protectie pe faruri – dupa restaurare, farurile raman fara protectie in fata efectelor nocive ale naturii. Protectia ceramica Gyeon Q2 Trim protejeaza plasticul impotriva unora dintre acestea, precum razele UV, lichide, contaminanti, zgarieturi usoare timp de minimum 2 ani. Aplicarea sealant-ului este recomandata imediat dupa procesul de restaurare.

Aplicare foliei de protectie pe faruri – folia de protectie 3M Scotchgard Pro este mult mai eficienta decat sealantul, deoarece protejeaza farurile si impotriva loviturilor (criblura, insecte, etc.), are capacitatea de autoregenerare (stand la soare, zgarieturile dispar) si este mult mai durabila (10 ani). Aplicarea foliei este recomandata imediat dupa procesul de restaurare sau preventiv, pe faruri in stare buna.

Vezi preturile

Obtine cotatie