Curata periodic motorul pentru a-i asigura o buna functionare si pentru a proteja componentele din plastic si cauciuc.

Servicii oferite:

Curatarea (pe baza de vapori) compartimentului motor / detailing motor – curatarea se face cu aparatul „Tornador”, prin pulverizarea vaporilor de detergent, antrenarea mizeriei cu ajutorul periilor, clatirea cu vapori de apa si abur si uscarea cu aer. Prin curatarea acestui compartiment se imbunatateste modul de functionare a motorului si se evita probleme destul de grave. Acest proces (detailing motor) este recomandat o data la 6-12 luni.

Curatarea capotei (interior) – curatarea captuselei capotei ii prelungeste durata de viata. Rolul acesteia este de a reduce zgomotul motorului in habitaclu si de a proteja vopseaua de pe capota (exterior) impotriva exfolierii datorate variatiilor mari de temperatura. Acest proces este recomandat o data la 6-12 luni.

Hidratarea materialelor din plastic si cauciuc din compartimentul motor – ajuta la prelungirea duratei de viata a acestora si implicit la functionarea propice a motorului. In plus, imbunatateste aspectul motorului si are efect antistatic, curatarea ulterioara fiind foarte facila (se sterge praful cu o laveta din microfibra). Acest proces este recomandat o data la 3 luni.