Vrei ca interiorul masinii tale sa fie ca nou fara a-si pierde originalitatea? Sau te-ai plictisit si vrei sa schimbi culoarea tapiteriei din piele? Orice se poate!

Servicii oferite:

Restaurare tapiterie piele – elementele (demontate) precum scaune, bancheta, fete de usi, schimbator, maner frana de mana, etc., se curata, se degreseaza, se slefuiesc, se izoleaza, se efectueaza reparatiile necesare, se aplica primer-ul, vopseaua, lacul protector. De asemenea, se va aplica o solutie antifrictiune si antiimpregnare culori, un balsam de hidratare si o protectie ceramica.

Restaurare volan piele / plastic – volanul (demontat) se curata, se degreseaza, se slefuieste, se izoleaza, se efectueaza reparatiile necesare, se aplica primer-ul, vopseaua, lacul protector. De asemenea, in cazul volanelor din piele se va aplica o solutie antifrictiune si antiimpregnare culori, un balsam de hidratare si o protectie ceramica.

Restaurare elemente interioare din plastic – elementele (demontate) se curata, se degreseaza, se slefuiesc, se izolează, se aplica primer-ul, vopseaua, lacul protector si solutia antifrictiune.