Un habitaclu curat, frumos mirositor este foarte placut atat pentru sofer cat si pentru pasageri, dar mai mult decat atat este igienic si sanatos.

Servicii oferite:

Detailing interior complet – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: curatare interioara detaliata, curatarea si uscarea mochetelor si covoraselor, curatarea si uscarea (si hidratarea in cazul celei din piele) tapiteriei scaunelor, banchetei, fetelor de usi, plafonului, stalpilor, curatarea si hidratarea chederelor, curatarea centurilor de siguranta, curatarea plansei de bord, curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu, curatarea portbagajului, polisharea si protejarea elementelor cromate. Acest proces este recomandat a se face o data la 1-2 ani (in functie de modul de exploatare).

Curatare interioara detaliata – se realizeaza prin aspirarea profunda a tapiteriei, dislocarea prafului din zonele greu accesibile, curatarea plansei de bord, curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu, curatarea geamurilor.

Curatarea tapiteriei – curatarea tapiteriei din stofa, plus, catifea se realizeaza cu ajutorul aparatului cu „injectie-extractie”, a tapiteriei din alcantara, piele intoarsa cu ajutorul spumei active iar a celei din piele naturala sau ecologica, cu ajutorul solutiilor dedicate si perii fine. Acest proces este recomandat a se face o data la 1-2 ani, in functie de modul de exploatare.

Hidratarea tapiteriei din piele – balsamul folosit contine antioxidanti, agenti de protectie UV, agenti de protectie impotriva uzurii si agenti de hidratare. Acest proces este recomandat a se face o data la 6-12 luni.

Tratament special pentru tapiteria din piele (antifrictiune si antiimpregnare culori) – este recomandat in special tapiteriilor din piele noi si in stare buna, pentru a se evita frecarea si degradarea acesteia in zone precum aripioarele laterale ale scaunelor si tapiteriilor din piele deschisa la culoare pentru a se evita patarea acesteia cu anumite culori provenite de pe haine. Acest proces este recomandat a se face o data la 3 luni.

Tratament special pentru inmuierea tapiteriei din piele – este recomandat tapiteriilor din piele veche, imbatranita, uscata. Acest proces dureaza minimum 12 ore.

Restaurare piele (naturala, ecologica, vinilin) – include curatarea suprafetei afectate, degresarea, reparatia si vopsirea acesteia (aplicare vopsea, lac protector si intaritor), aplicare solutie antifrictiune si antiimpregnare culori si aplicare balsam pentru hidratare si protectie UV. Acest proces este recomandat tapiteriilor uzate, zgariate, decolorate, rupte, taiate, pastrand originalitatea autoturismului (care se pierde in cazul retapitarii).

Curatarea mochetelor si covoraselor – se realizeaza cu ajutorul aparatului cu „injectie-extractie”. Acest proces este recomandat a se face o data la 6-12 luni, in functie de modul de exploatare.

Tratament hidrofob pentru tapiterie, mochete si covorase – are rolul de a crea o bariera intre tesatura tapiteriei si orice fel de lichide (apa, cafea, noroi, etc.). Acest proces este recomandat a se face o data la 6 luni.

Curatarea balamalelor – se realizeaza cu ajutorul pistolului cu vapori de aer cald, pensulelor, lavetelor si al pistolului cu aer comprimat.

Curatarea si hidratarea chederelor – curatarea se realizeaza cu ajutorul pensulelor, lavetelor si al pistolului cu aer comprimat dupa care se hidrateaza cu solutii dedicate, astfel evitandu-se lipirea chederelor la temperaturi foarte mici / foarte mari.

Curatarea centurilor de siguranta – se realizeaza cu ajutorul pistolului cu vapori de aer cald, detergentului si periilor.

Curatarea plafonului si stalpilor – in functie de gradul de murdarie, se curata doar prin metoda „umezeala controlata”, cu ajutorul spumei active dedicate si a lavetelor.

Curatarea plansei de bord  – se curata in detaliu cu ajutorul pensulelor, detergentului si al aerului comprimat.

Curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu – toate aceste materiale se curata in detaliu si se protejeaza cu solutii dedicate.

Polisharea elementelor lacuite (plastic, lemn) – are rolul de a imbunatati dramatic aspectul interior al masinii, facandu-l, pur si simplu, sa sclipeasca. Se executa cu mini-masina de polish, in 3 pasi (abraziv, mediu, fin).

Protectie elemente lacuite (lemn, plastic) – are rolul de a proteja elementele impotriva zgarieturilor. Acest proces este recomandat dupa polisharea elementelor sau preventiv, atunci cand inca nu sunt zgariate.

Polisharea si protejarea elementelor cromate – are rolul de a imbunatati dramatic aspectul interior al masinii, facandu-l, pur si simplu, sa sclipeasca.

Restaurare ecran navigatie / ceasuri bord – se recomanda atunci cand ecranul / stratul protector al navigatiei sau al ceasurilor de bord este zgariat. Dupa ce se curata ecranul si se izoleaza plasticele din jurul acestuia, se polisheaza in 2 pasi cu o mini-masina de polish, dupa care se degreseaza si se aplica un tratament protector.

Curatarea portbagajului – include curatarea capitonajului din portbagaj si de pe capota acestuia, a tuturor elementelor din plastic, metal, cauciuc. In plus, include curatarea triunghiului reflectorizant, a trusei de scule, a rotii de rezerva, hidratarea acesteia si protejarea jantei cu sealant polimeric.

Inlaturare abtipild / adeziv / guma de mestecat – presupune dezlipirea abtipildurilor fara a deteriora suprafetele pe care acestea sunt lipite (parbriz, plastice, etc.) si fara a lasa urme de adeziv. In cazul gumei de mestecat, este recomandata interventia imediata asupra acesteia (mai ales daca este lipita pe tapiterie), altfel exista riscul sa nu mai poata fi inlaturata.

Tratament pentru eliminarea mirosurilor neplacute – distruge bacteriile generatoare de miros urat. Se recomanda dupa curatarea zonei cu probleme (zona in care s-au scurs lichide precum alcool, lapte, voma, etc.), dar si pentru eliminarea unor mirosuri precum cel de fum de tigara sau mancare.

Igienizarea instalatiei de climatizare – distruge bacteriile generatoare de miros (si nu numai) urat depuse pe conductele instalatiei de climatizare. Se recomanda dupa detailing-ul interior complet si dupa aceea o data pe an, iar pentru un efect maxim se recomanda schimbarea filtrului de habitaclu (de polen).

Vezi preturile

Obtine cotatie