Detalii despre High Class Detailing:

Site-ul www.highclassdetailing.ro este creat si administrat de HIGH CLASS LIFESTYLE S.R.L.

 • CUI: RO43670160
 • N.O.R.C.: J40/1834/2021
 • Banca: ING, Sucursala Oltenitei
 • Cod IBAN: RO 82 INGB 0000 9999 1110 2152
 • Cod Swift: INGBROBU
 • Adresa de e-mail: office@highclassdetailing.ro
 • Adresa de corespondenta: Bucuresti 041312, Sect.4, Sos. Oltenitei, Nr.10, Bl.2C, Sc.2, Et.8, Ap.71
 • Nr. tel.: 0756.908.450

Conditii generale de utilizare a site-ului High Class Detailing

Prin folosirea site-ului HighClassDetailing.ro se considera ca intelegeti si sunteti de acord cu acesti termeni si aceste conditii. Ne rezervam dreptul sa modificam acesti termeni si aceste conditii oricand si de cate ori este nevoie, iar modificarile vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul acestei pagini.
In cazul in care nu sunteti de acord cu vreunul din termenii de mai jos, va rugam sa parasiti site-ul si sa nu il mai accesati.

1. Scopul de utilizare a site-ului

Acest site este gestionat de High Class Lifestyle S.R.L., si se adreseaza cetatenilor din Romania, adulti, fiind destinat prezentarii serviciilor si a pachetelor de servicii de intretinere auto din portofoliul firmei cat si comercializarea acestora si prezentarii activitatii de cosmetizare auto, in general.

HighClassDetailing.ro este un site exclusiv de informare in domeniul auto. Site-ul HighClassDetailing.ro face tot posibilul pentru a oferi doar informatii corecte, de actualitate, si de a le afisa intr-un mod cat mai accesibil, toate materialele existente pe site avand scop pur informativ, lucru pentru care HighClassDetailing.ro nu poate fi facut raspunzator pentru nici o dauna provocata utilizatorilor sai de folosirea acestor informatii. Informatiile disponibile pe HighClassDetailing.ro nu constituie obiectul unei constatari auto.

2. Furnizarea de date si informatii

Inregistrarea ca membru / abonat / client, atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele de utilizator, adresa de e-mail, numarul de telefon de contact, precum si orice alte informatii care sunt solicitate pentru inscriere. Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu site-ului HighClassDetailing.ro.

Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune (daca modificarile aparute pot afecta acuratetea serviciilor oferite) sau acest lucru le este solicitat de catre HighClassDetailing.ro.

Prin simpla lor inregistrare ca membri, utilizatorii respectivi accepta ca HighClassDetailing.ro sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre HighClassDetailing.ro pentru prestarea serviciului.

3. Website-uri externe

HighClassDetailing.ro nu reprezinta in nici un fel continutul unui site pe care l-ati accesat prin intermediul siteului HighClassDetailing.ro. Cand accesati un asemenea site trebuie sa intelegeti ca acesta este independent de HighClassDetailing.ro si ca HighClassDetailing.ro nu are control in nici un fel asupra continutului acelui site. Un link catre un site in cadrul site-ului HighClassDetailing.ro nu inseamna ca HighClassDetailing.ro accepta sau este responsabil pentru continutul site-ului respectiv.

4. Drepturi de autor

Marcile, siglele, precum si alte materiale apartinand partenerilor HighClassDetailing.ro care sunt vizibile pe site sunt proprietatea acestora. Continutul site-ului www.highclassdetailing.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara autorizarea expresa si scrisa din partea companiei High Class Lifestyle S.R.L.. Materialele publicate si continutul site-ului pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

5. Limitarea obligatiilor

HighClassDetailing.ro nu garanteaza functionarea neintrerupta si fara erori a site-ului.

6. Termeni de preluare a continutului HighClassDetailing.ro

Materialele aparute pe acest site sunt proprietatea HighClassDetailing.ro sau, in anumite cazuri, a partenerilor HighClassDetailing.ro, conform legii.

7. Achizitionarea de servicii si produse

7.1. Preturi si promotii

Moneda de tranzactionare: LEI (RON). Toate preturile de pe acest site sunt finale. Preturile serviciilor / produselor se pot schimba fara o notificare prealabila. Promotiile in derulare de pe site nu se vor cumula.

7.2. Comenzi

Serviciile / produsele pot fi cumparate din magazinul nostru on-line, prin completarea unui formular de comanda. Cumparatorii vor achita pretul serviciului / produsului, existent la momentul cumpararii. Plata se face in avans, cu cardul prin intermediul procesatorului de plati Mobilpay sau prin Transfer Bancar (OP).

7.3. Livrarea

Efectuarea serviciilor achitate in avans se face in urma unei programari facute telefonic sau on-line: pe site, prin aplicatia Whatsapp, prin e-mail sau prin intermediul retelelor de socializare. Daca ziua la care ati facut programarea nu este disponibila, va vom contacta. Nu raspundem de nicio intarziere sau nereusita in a ne indeplini obligatiile de efectuare a serviciilor, daca respectiva intarziere sau nereusita se datoreaza unor evenimente sau imprejurari care nu depind de noi si pe care nu le putem controla.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier. Comenzile vor fi livrate in maximum 10 zile lucratoare din momentul cumpararii. Daca produsele comandate nu sunt disponibile in stoc, va vom contacta. Nu raspundem de nicio intarziere sau nereusita in a ne indeplini obligatiile de livrare, daca respectiva intarziere sau nereusita se datoreaza unor evenimente sau imprejurari care nu depind de noi si pe care nu le putem controla.

7.4. Anularea programarilor / comenzilor si returnarea produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumpararea serviciului, in orice moment, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, atat timp cat programarea pentru efectuarea serviciului nu a fost inca stabilita. Daca programarea a fost deja stabilita de comun acord, consumatorul are dreptul sa renunte la aceasta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv cu minimum 2 zile lucratoare inainte de data programarii, iar suma platita ii va fi returnata sau programarea va fi mutata la o alta data stabilita de comun acord. Daca termenul de minimum 2 zile lucratoare nu este respectat de catre consumator in procesul de anulare a comenzii, suma achitata de acesta nu mai poate fi returnata de catre vanzator.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumpararea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris pretul contractului.

Denuntarea unilaterala se realizeaza printr-un e-mail transmis pe adresa office@highclassdetailing.ro

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeaşi stare in care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original şi documentele care l-au insotit). Produsul trebuie sa fie in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, cu accesoriile aferente, exact ca in momentul vanzarii si sa nu prezinte sub nicio forma semne de folosire sau uzura. Nu se admit exceptii (de ex., ambalaje deteriorate, zgarieturi sau alte defecte fizice).

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client exceptie facand cazul lipsei conformitatii produsului, situatie in care HighClassDetailing.ro va suporta contravaloarea transportului.

Se poate folosi orice serviciu de livrare, atata timp cat produsul(ele) este(sunt) livrat(e) direct si la adresa HighClassDetailing.ro

HighClassDetailing.ro nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre HighClassDetailing.ro, cade in sarcina Clientului.

7.5. Drepturile si obligatiile vanzatorului

Obligatii:

 1. Sa urmeze cu strictete Actul de protectie a informatiilor personale.
 2. Sa protejeze datele personale ale clientilor.
 3. Sa efectueze serviciile comandate la data stabilita si sa livreze produsele comandate, in perioada stabilita, la adresa furnizata.

Drepturi:

 1. Vanzatorul are dreptul de a nu livra produsele comandate, daca adresa furnizata nu este corecta sau nu exista.
 2. Vanzatorul nu raspunde de informatiile specificate de producator.

7.6. Drepturile si obligatiile cumparatorului

Obligatii:

 1. Sa furnizeze un numar de telefon, un email si o adresa corecta.
 2. Sa achite pretul serviciilor / produselor comandate.
 3. Sa predea autovehiculul la locul si momentul stabilit pentru efectuarea serviciilor comandate, pentru perioada recomandata de catre vanzator.
 4. Sa fie disponibil, sau sa aiba un reprezentant disponibil la momentul si locul livrarii.
 5. Sa nu plaseze comenzi false.
 6. Sa nu ofere niciun fel de informatii false despre produse.

Drepturi:

 1. Clientul are dreptul de a primi serviciile comandate la data stabilita si produsele comandate in intervalul de timp stabilit.
 2. Clientul are dreptul de a renunta la produsele livrate, in 10 zile lucratoare, conform legii protectiei consumatorului.

8. Schimbari ale termenilor si conditiilor

HighClassDetailing.ro, in calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.highclassdetailing.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Termenii si Conditiile prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Acesti Termeni si Conditii si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea, se vor referi, sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau continutul site-ului sau in cazul disputelor in care acesti Termeni si Conditii si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

10. Forta majora

HighClassDetailing.ro si/sau Furnizorul nu vor fi raspunzatori pentru intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor lor, datorate unor evenimente de forta majora, imprevizibile si de neinlaturat. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

11. Reclamatii si Litigii

Pentru orice reclamatie, utilizatorul/cumparatorul trebuie sa se adreseze in prealabil Serviciului de Relatii cu Clienţi al HighClassDetailing.ro. Orice litigiu rezultat din aplicarea, interpretarea sau derularea Termenilor si Conditiilor va fi rezolvat pe cale amiabila. Termenii si Conditiile si toate comunicarile sunt in limba romana. In cazul in care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Municipiul Bucuresti.

Informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre High Class Detailing

Va rugam sa cititi atent acest acord de confidentialitate. Accesand sau utilizand site-ul luati la cunostinta ca ati citit, inteles si sunteti de acord cu toti termenii acestui acord de confidentialitate si cu toti termenii si conditiile acestui site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa parasiti site-ul si sa nu-l accesati sau utilizati.

Conform cerintelor GDPR, HighClassDetailing.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe www.highclassdetailing.ro informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate. Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre www.highclassdetailing.ro si nu sunt comunicate tertilor.

Conform GDPR, beneficiati de dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta, pe adresa societatii noastre. Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Eventuala inregistrare a dvs. pe site-ul HighClassDetailing.ro presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre HighClassDetailing.ro in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenzile efectuate pe acest site.

Informatiile pe care le solicitam de la utilizatorul/abonatul site-ului

Fiecare vizitator poate naviga pe site fara a oferi vreo informatie personalăa. Vom avea nevoie de date personale doar in cazul abonarii la newsletter-ul nostru (adresa e-mail) si in cazul plasarii unei comenzi pe site (nume, prenume, telefon, adresa e-mail, adresa).

Revizuirea Acordului de Confidentialitate

HighClassDetailing.ro, in calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.highclassdetailing.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Acordul de Confidentialitate prin actualizarea lui. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

Document actualizat la data de 09.01.2022.