fbpx
Protejarea vopselei

Dupa cum ai aflat in articolul anterior, pentru a evita degradarea, protejarea vopselei trebuie sa fie facuta in mod regulat. Iata care sunt principalele solutii cu care poate fi protejata dar si avantajele si dezavantajele fiecareia dintre ele:

Ceara – este un compus de grasimi naturale (vegetale sau animale) care acopera porii vopselei, oferindu-i stralucire si protejand-o impotriva razelor UV, lichidelor si mizeriei. Ceara naturala (carnauba) este varianta cu cea mai mica durabilitate iar cerurile sintetice sau semi-sintetice au o durabilitate crescuta. Recomandam aplicarea acesteia o data la aproximativ 1-3 luni.

Avantaje: pret mic, luciu intens, usor de aplicat.
Dezavantaje: durabilitate mica, rezistenta scazuta impotriva detergentilor puternic acizi / alcalini.

Sealant sintetic (sigilant) – este un produs asemanator cu ceara, dar care este compus din ingrediente sintetice. Recomandam aplicarea o data la aproximativ 6 luni.

Avantaje: durabilitate mare, rezistenta mare impotriva detergentilor puternic acizi / alcalini.
Dezavantaje: luciu mai putin intens, destul de greu de aplicat.

Protectie ceramica auto – este un produs creat prin nanotehnologie, care dupa ce este aplicat formeaza practic o pelicula de sticla deasupra vopselei care poate fi indepartata doar prin polish. Recomandam aplicarea o data la aproximativ 30.000-50.000 km sau o data la 3-5 ani, in functie de numarul de straturi aplicate.

Avantaje: durabilitate foarte mare, luciu foarte intens, cresterea duritatii vopselei, protejarea impotriva zgarieturilor de tip panza de paianjen si nu numai, rezistenta foarte mare impotriva detergentilor puternic acizi / alcalini.
Dezavantaje: pret ridicat in comparatie cu celelalte protectii, greu de aplicat.

Nu esti inca hotarat? Vrei sa afli care este varianta optima pentru masina ta? Te asteptam la noi la atelier: te poti programa telefonic (0756.908.450) sau on-line, aici.

Vezi variantele si preturile pentru aplicarea protectiilor pentru vopsea!

CategorySfaturi

Termeni si conditii de utilizare si politica de confidentialitate

Drepturi de autor 2015-2024 High Class Detailing.

Acest site este proprietatea S.C. High Class Lifestyle S.R.L.

logo-footer
logo-footer

URMARESTE-NE PE:              

error: Conținut protejat!