fbpx
Folie faruri

Nu mai este de mult un secret faptul ca blocurile optice frontale sunt unele dintre cele mai scumpe elemente exterioare ale unei masini. Incepand cu tehnologia xenon si cotinuand cu cea led si laser, preturile pentru aceste elemente au explodat. Iar faptul ca sunt si unele dintre cele mai expuse elemente, face ca protejarea lor sa fie o necesitate pe care doar serviciul de aplicare folie faruri o poate satisface!

De ce doar serviciul de aplicare folie faruri?

In centrele de detailing auto puteti gasi mai multe tipuri de protectii, inclusiv pentru blocurile optice, insa niciuna dintre ele, cu exceptia folie faruri, nu reuseste sa ajunga la performante crescute. 

Rand pe rand, protectiile ce pot fi aplicate pe blocurile optice asigura eficienta impotriva actiunii razelor ultraviolete, rezistenta crescuta in fata agentilor de spalare (in cazul cerurilor si sealant-urilor) si o duritate suplimentara (in cazul unei protectii ceramice). Insa, niciuna dintre ele nu poate prelua eficient socurile suferite in urma incasarii in plin a pietrelor sau a firelor de nisip antrenate de anvelopele autoturismelor care ruleaza inaintea noastra. Astfel, prin faptul ca grosimea acestei protectii este una substantiala (150 microni, in conditiile in care lacul protector de pe caroserie are o grosime de 35-50 microni) si structura ii permite o flexibilitate crescuta, o folie faruri preia eficient socurile si asigura protectia inclusiv in astfel de situatii.

Ce trebuie sa avem vedere atunci cand alegem acest serviciu? 

In primul rand, trebuie avut in vedere nivelul de transparenta. Serviciul de aplicare folie faruri trebuie sa vina in avantajul utilizatorului si nu altfel. Iar daca folia de protectie folosita este de o calitate mai slaba, vizibilitatea utilizatorului in timpul mersului poate avea de suferit. 

Claritatea foliei folosite pentru serviciul de aplicare folie faruri trebuie sa fie una crescuta! De obicei, foliile de o calitate mai slaba prezinta o textura pronuntata („coaja de portocala”). Acest fapt face ca fascicolul de lumina sa nu mai ajunga exact acolo unde a fost proiectat sa ajunga, iar situatii precum orbirea partiala a colegilor din trafic care se deplaseaza in sens opus, pot sa apara. 

Tot la fel, calitatea produselor folosite pentru serviciul de aplicare folie faruri poate sa influenteze si anduranta acestui serviciu. De la un producator la altul, aceste folii de protectie (PPF – Paint Protection Film) pot rezista pe elementele aplicate intre 3 si 15 ani. Astfel, se poate ca pentru o diferenta mica de pret, avantajele pe care le obtineti sa fie foarte mari.

Deci? Ce mai astepti? Fa-ti o programare! 🙂

CategoryInformatii

Termeni si conditii de utilizare si politica de confidentialitate

Drepturi de autor 2015-2024 High Class Detailing.

Acest site este proprietatea S.C. High Class Lifestyle S.R.L.

logo-footer
logo-footer

URMARESTE-NE PE:              

error: Conținut protejat!