fbpx
Protectie masina noua

Pachetele de „protectie masina noua” sunt diamantele noastre de topaz

Pachetele de protectie masina noua au fost gandite special pentru cei care si-au ales masina in primul rand cu sufletul si care isi doresc pentru ei si pentru acestea tot ce este mai bun! Si pentru ca tinem cu adevarat la tine, am gandit aceste pachete pana in cel mai mic detaliu. Am adaugat la aceasta si o reducere substantiala de pret. Asadar, raportat la preturile serviciilor calculate separat, in conformitate cu preturile de lista, acestea cuantifica o reducere de pret considerabila!

Dar sa lasam banii la o parte caci pentru masina noastra, doar beneficiile conteaza. Si atunci este corect sa te intrebi:

De ce sa achizitionez un astfel de pachet?

Pentru ca sigilezi toate suprafetele impotriva proceselor de degradare si in felul acesta conservi starea autoturismului pentru foarte mult timp! La exterior, caroseria, geamurile, ornamentele din plastic si cauciuc, rotile, iar la interior, tapiteria, ornamentele lacuite, plasticele s.a.m.d.

Masina va avea un aspect de „nou” prelungit. Vei amana cu suficient procesele de polishare si odata cu aceasta vei amana cu si mai mult procesele de revopsire. Iar acest proces de conservare nu se va porni doar la exteriorul autoturismului tau ci si in interior. Cu ajutorul protectiilor pentru diferitele suprafete de la interior vei conserva si vei pregati suprafetele pentru procesele de curatare ulterioara!

Iar daca ai copil, animal de companie sau pasageri neatenti (a se remarca faptul ca nu ne-am referit la sot si respectiv sotie 😁), cu siguranta ar trebui sa iti doresti sa ajungi cu atat mai repede pe la noi pentru un pachet de protectie pentru masina ta noua.

Asadar, scapa-te de un stres si adauga vietii tale bucurie si buna dispozitie! Savureaza fiecare excursie sau drumetie facuta de unul singur ori impreuna cu familia sau prietenii. Bucura-te de fiecare intalnire de afaceri sau de placere sau, mai pe scurt, bucura-te in liniste de fiecare zi petrecuta cu autoturismul tau.

Alege unul dintre pachetele de protectie masina noua care ti se potriveste (Basic, Premium, Deluxe sau High Class), apasand aici!

CategoryInformatii

Termeni si conditii de utilizare si politica de confidentialitate

Drepturi de autor 2015-2024 High Class Detailing.

Acest site este proprietatea S.C. High Class Lifestyle S.R.L.

logo-footer
logo-footer

URMARESTE-NE PE:              

error: Conținut protejat!