fbpx
Pe baietii de la High Class Detailing i-am descoperit pe internet, cautand o protectie ceramica de cea mai buna calitate pentru un Ford Mustang 55 years Special Edition, model 2020 pe care l-am achizitionat in luna aprilie.
Mi-au placut prezentarile detaliate ale serviciilor oferite pe site si inca de la prima convorbire telefonica purtata cu Cristi am avut certitudinea ca am apelat la oamenii potriviti.
Au reusit sa-mi faca o programare mult mai devreme decat preconizam, iar cand am ajuns la atelier am intalnit o echipa de tineri foarte calzi si prietenosi, care m-au facut sa ma simt ca intre prieteni si care mi-au dat toate informatiile necesare, cu rabdare si profesionalism.
Am ales pachetul de protectie completa Deluxe pentru autoturisme noi, iar a doua zi dimineata am avut surpriza si bucuria de a-mi descoperi masina pregatita ca pentru Salonul Auto de la Detroit.
Este greu de descris in cuvinte stralucirea vopselei Red Hot Metallic Tinted Clearcoat acoperita cu 4 straturi de protectie ceramica, luciul de exceptie al jantelor sport de 19″, claritatea geamurilor sau sclipirea celor 4 tevi de evacuare a gazelor de esapament.
Iar cand am iesit cu masina in strada, lumina soarelui a facut ca vopseaua metalizata sa arunce superbe reflexe in nuante de la rosu auriu la stacojiu, facand toata lumea sa-si intoarca privirea dupa un autoturism care si asa era destul de iesit din comun.
Ii recomand cu toata increderea si caldura pe baietii de la High Class Detailing si ar fi bine ca toti cei care vor apela la serviciile lor sa le asculte sfaturile pentru a avea parte de o experienta cat mai reusita. Spre exemplu, mi-au recomandat sa achizitionez de la ei un prosop special pentru uscarea caroseriei dupa spalare, care protejeaza vopseaua de zgarieturi, primind totodata o solutie de calitate pentru intretinerea tapiteriei de piele si a ornamentelor interioare. in acest fel, rezultatul deosebit obtinut dupa detailing va putea fi pastrat vreme mai indelungata.
Va multumesc, baieti, pentru seriozitate, profesionalism, perfectionism, daruire si amabilitate, calitati care in viitor va vor ajuta cu siguranta sa satisfaceti dorintele chiar si celor mai pretentiosi clienti!
Category

Termeni si conditii de utilizare si politica de confidentialitate

Drepturi de autor 2015-2024 High Class Detailing.

Acest site este proprietatea S.C. High Class Lifestyle S.R.L.

logo-footer
logo-footer

URMARESTE-NE PE:              

error: Conținut protejat!