fbpx

Ce este ozonul?

Ozonul este un gaz cu puternice efecte de oxidare care isi formeaza moleculele in urma expunerii oxigenului unui camp de energie inalta. Si ce inseamna asta? Pai asta inseamna ca acest ozon care ia nastere sub forma de gaz distruge orice fel de organism sau microorganism viu.

Iar ca sa ne raportam principalului interes al zilelor noastre va spunem ca formula corecta arata asa: Covid-19 + ozon = – (minus) Covid-19. Sau LIPSA Covid-19. Sau FARA Covid-19. Sau spuneti-i dumneavoastra cum vreti caci sigur ati inteles mesajul 🙂. Insa beneficiile tratamentului cu ozon nu se rezuma doar la atat! Mucegai, virusi (deci si toti ceilalti virusi inafara de Covid-19), mirosuri, ciuperci, toate acestea intra intr-un proces super accelerat de oxidare si sunt structural distruse odata intrate in contact cu moleculele de ozon.

„Bun si…. De ce as alege un tratament cu ozon in locul unei dezinfectari cu clor spre exemplu… ?”

Pai ar fi cateva motive:

1. O dezinfectare cu ozon este de 3000 de ori mai eficienta decat una facuta cu clor.

2. Putine suprafete sunt acelea care rezista clorului, acesta producand de cele mai multe ori arsuri si decolorari ale suprafetelor printre altele. In schimb, o ozonizare / ozonificare executata corect nu vine cu niciun risc de acest gen.

3. Chiar daca suprafata totusi rezista, clorul lasa in urma o substanta chimica acida numita acid hipocloros plus o combinatie de alte saruri.

„Bine-bine… ar spune unii, si gazul asta de ozon nu-i periculos?”

Ba da! Tocmai de aceea, aceasta ozonizare / ozonificare trebuie facuta de personal instruit. Expunerea omului la cantitati insemnate de ozon poate aduce diminuari ale functiei pulmonare prin inflamarea tesutului pulmonar si resimtite prin dificultati de respiratie, tuse, iritatii ale cailor respiratorii. Avantajul major insa, il reprezinta faptul ca moleculele de ozon isi fac reconversia in atomi de oxigen si din acest motiv, o ozonizare / ozonificare facuta de personal instruit care respecta intocmai procedura, are riscuri 0.

Ai nevoie de un tratament cu ozon? Noi ti-l putem face gratuit, trebuie doar sa te programezi aici.

CategoryInformatii

Termeni si conditii de utilizare si politica de confidentialitate

Drepturi de autor 2015-2024 High Class Detailing.

Acest site este proprietatea S.C. High Class Lifestyle S.R.L.

logo-footer
logo-footer

URMARESTE-NE PE:              

error: Conținut protejat!