Programeaza-te acum pentru pachetele de detailing exterior complet si detailing interior complet si vei primi o reducere de 15% din pretul final! In plus, iti vom oferi cadou tratamentul hidrofob pentru toate geamurile. Profita acum de oferta!

Detailing-ul exterior complet este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: curatare exterioara detaliata, decontaminare caroserie (chimica si mecanica, cu solutii chimice, respectiv cu argila si lubrifiant), polishare caroserie in 1-4 pasi, degresare caroserie, aplicare protectie pe caroserie (sealant polimeric), curatare, decontaminare si aplicare protectie pe jante (sealant polimeric dedicat), curatare si aplicare protectie pe anvelope, polishare si aplicare protectie pe elementele cromate, hidratare si aplicare protectie pe elementele din plastic si cauciuc.

Detailing-ul interior complet este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: debarasare interior (lucrurile personale se depoziteaza in saci de plastic), curatare interioara detaliata, curatare si uscare mochete si covorase, curatare si uscare (folosind ventilatoare, aeroterme si dezumidificatoare profesionale) tapiterie scaune, bancheta, fete de usi (sau hidratarea in cazul tapiteriei din piele), plafon, stalpi, curatare si hidratare chedere, curatare centuri de siguranta, curatare plansa de bord, curatare si aplicare protectie pe toate elementele din plastic, lemn si aluminiu, curatare portbagaj, polishare si aplicare protectie pe elementele cromate.

Tratament hidrofob pentru geamuri – are rolul de a imbunatati vizibilitatea in timpul ploii si ninsorii, reducand necesitatea utilizarii stergatoarelor, de a proteja parbrizul de inghet si zgarieturi minore.

Programeaza-te acum, on-line

Atentie! Oferta este accesibila doar pe baza de programare on-line. Este foarte simplu si rapid, apasa pe butonul de mai jos si te vei convinge!

Preturile de lista (la care se va aplica reducerea de 15%):

Servicii Mini Mica Medie Mare Lux / SUV
Detailing exterior complet* 1450 1500 1550 1600 1700
Detailing interior complet** 1450 1500 1550 1600 1700

*Preturile pot creste cu maximum 100 lei, in functie de starea vopselei.
**Preturile pot creste cu maximum 100 lei, in functie de gradul de murdarie si cu 50 lei, daca tapiteria este mixta (de ex. alcantara + piele).

Pentru aflarea lungimii autoturismului, va rugam consultati talonul acestuia sau site-ul Autodata. Clasificarea autoturismelor se face pe baza lungimii acestora (exceptie fac SUV-urile, care sunt clasificate automat in clasa lux / SUV), astfel:

  • Clasa mini: <3,6 m
  • Clasa mica: 3,6 – 4 m
  • Clasa medie: 4 – 4,5 m
  • Clasa mare: 4,5 – 5 m
  • Clasa lux / SUV: 5 – 6 m

Oferta expira in:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds